П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Змієня з двома головами вилупилося в зоомагазині (ВІДЕО)

Важливо

В британському Ексетері нещодавно вилупилося незвичайне дитинча свиноносого вужа (Heterodon nasicus) — в малюка дві голови. Зоомагазин, де з’явилась на світ дивовижна особина, нещодавно опублікував відео та коротко розповів про життя двоголової змійки.

Про це розповідає портал UPI.

“У нього, схоже, все добре”, – написали в акаунті магазина Exeter Exotics. Права голова вужика любить їсти сардини, вона сама бере ласощі з рук людини, якщо піднести їжу ближче. Лівій голові пощастило менше – у неї вужче горло. Серпентологи сподіваються, що це пройде з віком, коли змія підросте. Якщо ж ні, їй доведеться давати шматочки меншого розміру.

Що цікаво, поки права голова жує, ліва теж здійснює жувальні рухи, розповіли у магазині. Подивіться на це чудо природи! На момент зйомки вужику тільки 4 тижні.

У природі свиноносі вужі мешкають на південному заході Канади, у західних штатах США та на північному заході Мексики. Дорослі особини зростають до 80 см. Полюбляють трав’янисті та чагарникові прерії, напівпустелі, кам’янисті передгір’я. При загрозі може сплющувати шию й вигинати спину або прикидатися мертвим, перевернувшись черевом догори. Активний вдень. Харчується жабами, саламандрами, ящірками, дрібнішими зміями, птахами та великими комахами.

Раніше BitukMedia вже розповідало про непросте життя двоголових рептилій.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі