Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оглушливе кохання: чоловік втратив слух через довгий поцілунок

Важливо

У Китаї чоловік пристрасно поцілував кохану та оглух на одне вухо. Він цілувався з дівчиною 10 хвилин. В нього лопнула барабанна перетинка, констатували медики.

Про це пише South China Morning Post.

22 серпня, під час святкування дня всіх закоханих Цісі, який ще називають китайським Днем святого Валентина, молодий чоловік з дівчиною проводили час поблизу мальовничого озера Сіху в провінції Ханчжоу.

Пара почала обійматись і пристрасно цілуватись. Через 10 хвилин чоловік почув неприємне “булькання” і відчув біль у лівому вусі, “через який він не міг нормально чути”. Ба більше – “Ромео” виявив, що він майже повністю оглух на одне вухо.

Пара поспішила до лікарні, де медики повідомили, що чоловік пошкодив барабанну перетинку і прописали йому антибіотики. За їхніми прогнозами, слух має повністю відновитися протягом двох місяців. Однак іноді в подібних випадках може навіть знадобитися операція.

Лікарі пояснили, що пристрасні поцілунки можуть призвести до проблем зі слухом через перепади тиску у вухах. Якщо партнер при цьому важко та часто дихає, ризик пошкодити барабанну перетинку збільшується.

Публікація з історією про поцілунок у соціальних мережах стала вірусною і набрала мільйон лайків та 400 тисяч коментарів. Один з коментаторів іронічно зазначив, що кохання справді оглушує. Інший написав, що саме тому самотній: шукати партнера для поцілунків небезпечно.

Як розповідало раніше BitukMedia, вчені з’ясували, коли люди почали цілуватися.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі