Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зірка американських телешоу присвятила Україні колекцію прикрас

Важливо

Американська ведуча кулінарних шоу, підприємиця та письменниця Рейчел Рей у кооперації із італійським виробником прикрас DelBrenna Jewelry створила колекцію для підтримки України. Назва перекладається як “Носи, Вір, Допомагай Україні”.

Про це повідомляє сайт Світового конгресу українців.

“Wear Hope Help Ukraine”  – це колекція прикрас із українською символікою. Зокрема, це срібний і золотий кулони із зображенням Тризуба. Є три різні варіанти його виконання. Прикраси виготовлені вручну. Їх присвятили Дню Незалежності України.

Кошти з продажів прикрас підуть на допомогу Національному реабілітаційному центру “Незламні” на протезування та реабілітацію українських регоїв.

Український конгресовий комітет Америки долучився до акції.

“Для нас честь і привілей працювати разом із двома чудовими партнерами. Разом із видатною благодійницею Рейчел Рей ми їздили в Україну вже пʼять разів. Ми побачили очі українських дітей, матерів і батьків, дідусів і бабусь, усіх тих, хто жертвує своїм життям за весь демократичний світ. Ми продовжуватимемо змінювати їхнє життя”, – сказав президент УККА Андрій Футей.

Як повідомляло BitukMedia, yкраїнська науковиця Ольга Онух стане першою в англомовному світі професоркою із дисципліни “українська політика”. Такий напрямок запровадив Манчестерський університет у Британії.


Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі