Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мисливці вполювали “породження нічних жахіть”

Важливо

Вже другий день сезону полювання на алігаторів в штаті Міссісіпі (США) став вельми успішним. Мисливці зловили алігатора-рекордсмена. Хижака розміром понад 4 м і вагою понад 360 кг охрестили “породженням нічних жахіть”.

Про це пише Daily Star.

Департамент дикої природи, рибальства та парків штату Міссісіпі опублікував на своїй сторінці у Facebook знімок небезпечного хижака. 26 серпня група мисливців вполювала рекордного алігатора. Зубатого велетня витягнули з річки Язу в штаті Міссісіпі, і він побив попередній рекорд штату: його вага становить понад 362 кг, а довжина — понад 4 м. “Породженням нічних жахіть”, — прокоментувала одна жінка допис у Facebook.

Видання зазначає, що людям дозволено полювати на алігаторів у певний час. Така практика дозволяє знизити їхню чисельність у штаті, особливо поблизу житлових районів. Має значення також кількість скарг щодо нападів на домашніх тварин.

Цей звір був упійманий лише лише на другий день цьогорічного сезону полювання. Попередній рекорд Міссісіпі був встановлений у 2017 році. Той алігатор був майже такої самої довжини, але важив набагато менше.

Фото – Facebook/ Red Antler Processing

Один з чотирьох мисливців на ім’я Дон назвав семигодинну боротьбу за рекорд “психологічно виснажливою”. “Ми підсікали його вісім чи дев’ять разів, а він весь час зривався. Він опускався на дно, сідав, а потім піднімався. Він постійно пробирався під колодами. Він знав, що робить. Найдивовижніше, що він залишався на тому самому місці. А нам допомагав адреналін”, — розповів він в інтерв’ю газеті Clarion Ledger.

Фото – Facebook/Mississippi Department of Wildlife
Фото – Facebook/Mississippi Department of Wildlife

Зрештою, близько 03:30 ранку їм вдалося затягнути алігатора на човен. “Ми одразу зрозуміли, що перед нами великий алігатор. Ми були просто вражені тим, наскільки широкою була його спина та якою великою була голова. Чесно кажучи, це було нереально”, — додав інший мисливець.

Як розповідало раніше BitukMedia, в одному з районів Індії під асфальтом виявили трьох крокодилів. Хижаки спочатку налякали, а потім розсмішили очевидців. Але такому сусідству люди явно не зраділи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі