П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Круїзний корабель для котів пливе на захід сонця

Важливо

Круїзи для котів запустила сінгапурська компанія Tall Ship Adventures. Щоправда, без господарів пухнастим все ж не обійтися. Розкішний відпочинок обіцяють і тваринам, і людям.

Про це повідомляє The National.

За задумом компанії Tall Ship Adventures, двогодинний круїз допоможе власникам котів продемонструвати вихованцям свою любов.

Морські подорожі проходять навколо острова Сентоза на 47-метровом Royal Albatross Singapore і щоразу закінчуються невеликим феєрверком.

На борту корабля створені ідеальні умови для котів з будь-яким характером: тварини можуть “спілкуватися” один з одним, насолоджуватися краєвидом, гратись або навпаки усамітнюватись та відпочивати у лежанці. Всередині також розкидані іграшки, є манежі.

В Tall Ship Adventures запевняють, що перед запуском круїзу консультувалися з питань безпеки котів і кішок з ветеринарами та іншими експертами. Тваринам дозволено перебувати на борту лише у шлейках і на повідку. На борт допускаються тварини старші 4-х місяців, вакциновані та стерилізовані. Під час посадки перевозити таких можна тільки у переносках.

На веб-сайті Royal Albatross зазначено, що круїз не для кожного кота, компанія радить не брати з собою котячих, які не звикли перебувати поза домом.

На господарів котів на кораблі чекає обід з кількох страв. А от ласощів для самих вихованців не передбачено — організатори радять у разі потреби брати корм з собою. Вартість квитка на круїз на котика +1 становить $166. За один рейс можуть одночасно розважитись 15 котів і 130 людей.

Рішення пропонувати круїз “з видом на захід сонця” для котів стало наслідком популярності їхніх круїзів з собаками. З 2021 року так відпочили вже понад 2 тис. друзів людини. Перейматись не варто – коти та собаки плавають в різні дні.

Як розповідало раніше BitukMedia, вчені пояснили, в чому секрет надчутливого нюху котів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі