П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

93-річний холостяк одружиться із жінкою, яку чекав понад 60 років

Важливо

93-річний американець Джозеф Потенцано усе життя кохав Мері Елкінд – жінку, яку зустрів 64 роки тому. Чоловік весь час був холостяком, і лише зараз планує одружитися із Мері.

Про це розповідає NYP.

Джозеф зустрівся із Мері на весіллі його сестри у 1959-му. Мері каже, що вже тоді подумала, що Джозеф класний. Зараз жінці 83.

“Якщо цей роман кудись і зайде, то це має статися швидко. Ось чому я порушив тему шлюбу. Думаю, я ще маю пару років”, – каже чоловік.

Вони пару раз сходили на побачення, але далеко це не зайшло. Мері була танцівницею і вирушила в турне по Європі. А Джозеф вступив до Університету Ферлі Дікінсона, де вчився на інженера. Сталося це у 1960-му. Джозеф каже, що тоді його голова була забита геть зовсім іншим, не стосунками.

У 1962-му Мері одружилася із іншим чоловіком, Джозеф був на весіллі, товаришував із жінкою, спостерігав, як вона виховує трьох дітей. Але хоче чоловік і зустрічався із іншими жінками, він ніколи не одружувався.

“Дивна річ. Життя мене ніби постійно від цього відводило”, – каже зараз чоловік.

Минулого року виповнилося 9 років, як помер чоловік Мері. І тоді Джозеф таки покликав її на побачення.

“Я самотній, у мене лишилося мало друзів. І я вирішив, що я не хотів би померти на самоті”, – каже Джозеф.

Весілля пара запланувала на 15 жовтня. Мері не одразу погодилася на пропозицію Джо. Але зізнається, що завжди думала про йього.

“Я навіть іноді міркувала собі – яким би було моє життя, аби я одружилася із ним”, – каже жінка.

Після весілля медовий місяць подружжя хоче провести на півострові Кейп-Код. Джо зітхає – “шкода, що ми уже не можемо мати дітей”. Але Мері підказує, що у них є похресник.

Як розповідало BitukMedia, весілля молодят Донато Фраттаролі і Магди Мазрі із США опинилося під загрозою через пса із кличкою Чікен-Катлет (“Куряча котлета”), також відомої як Чікі. Улюблениця Донато з’їла паспорт господаря за тиждень до вильоту до Італії, де мала відбутися церемонія.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі