П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Може, то доля? – пес з’їв паспорт нареченого за два тижні до весілля закордоном (ВІДЕО)

Важливо

Весілля молодят Донато Фраттаролі і Магди Мазрі із США опинилося під загрозою через пса із кличкою Чікен-Катлет (“Куряча котлета”), також відомої як Чікі. Улюблениця Донато з’їла паспорт господаря за тиждень до вильоту до Італії, де мала відбутися церемонія.

Про це розповідає UPI.

Донато і Магда планували одружитися 31 серпня в Італії. У минулий четвер вони пішли у бостонську міськраду, де заповнили необхідні документи і 25 серпня мали уже вирушати літаком в Італію. Повернувшись додому, вони побачили, що Чікі пожувала паспорт Донато.

“Наша 1,5-річна золотистий ретривер вирішила, ймовірно, що не хоче нас відпускати на весілля. Тож вона дотягнулася до полички, де він лежав, і вирішила, що це хороша іграшка, з якою можна пограти”, – жартує Донато.

Пара звернулася до місцевих політиків із проханням допомогти і ті відгукнулися доволі швидко.

“Наближається найважливіший день мого життя, і я маю там бути. Це майже як “мій пес з’їв мою домашку”, тільки наслідки значно серйозніші”, – каже Донато.

Спочатку він сказав, що йому призначили зустріч у четвер, менш як за добу до відправлення його літака. Потім написав, що “все вдалося владнати”.

Як розповідало раніше BitukMedia, закохана пара із американського штату Колорадо Різ Вінч і Дейтон Труітт взяла участь у шлюбній церемонії, де роль священника виконав штучний інтелект Chat GPT. Ідею подав батько нареченої.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі