П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

84-річна парашутистка планує здійснити 1 тис. стрибків (ВІДЕО)

Важливо

84-річна американка Кім Кнор із Денвера планує здійснити за життя 1 тис. стрибків. На вихідних вона подолала позначку у 580 із них.

Про це повідомляє CBS Colorado.

Кнор займається стрибками з парашутом із того часу, як їй було 20 – із 1959-го. Це хобі познайомило її з чоловіком. Він був із Югославії, а познайомилися вони у Вашингтоні. За три місяці пара одружилася.

Коли її чоловік пережив серйозний нещасний випадок, Кім відмовилася від парашутизму на 37 років. Але коли чоловік помер у 2003, вона знову повернулася у небо.

“Я мала вибір – сидіти перед комп’ютером чи телевізором чи стрибати і мандрувати усією країною”, – пригадує Кнор. Вона обрала друге.

Із 2013-го жінці присвячена експозиція у Міжнародному музеї і залі слави, присвяченим стрибкам з парашутом.

Внук жінки, Джон Норсон, супроводжував її і вперше здійснив стрибок на минулих вихідних. Каже – це сімейна традиція, усі в родині стрибають свій перший раз разом із бабусею.

Кнор збирається досягнути свого рекорду у 1 тис. стрибків. Каже, своєю діяльністю заохочує жінок стрибати більше з парашутом.

Як розповідало BitukMedia, турецькі моряки врятували від шторму в Атлантичному океані французького екстремала Дідьє Бовара. Він планував перетнути Атлантику на 6-метровому педальному човні, але той зламався, не дотягнувши до Карибів. Загалом Дідьє пробув в океані 137 днів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі