Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Бояться купатися – у озері на Чернігівщині помітили крокодила

Важливо

У селі Карпилівка Деснянської громади на Чернігівщині на озері місцевий рибалка побачив крокодила. Про це він розповів односельцям, тепер ті бояться купатися.

Про це розповідає Час Чернігівський.

“Першим його побачив Сашко Хоменко. Від озера є дві протоки — відгалуження Пальки і Крово. Крово впадає в старе русло Десни, а старе русло — у Десну. Рибалив, раптом чує: клац-клац. Дивиться й очам не вірить — крокодил. Олександр зі спінінгом на березі, тож не переживав, — розповідає 59-річний Володимир Шарак з Карпилівки. — Було це зо два тижні тому”.

Побачив крокодила і голова місцевої самооборони Олександр Ходорковський.

“29 липня о 17.00 пішов на риболовлю. Спочатку почув гучні сплески. А потім побачив його. Він трощив щуку, яка плавала поверху. Спочатку не зрозумів, хто то, а коли придивився, від несподіванки впав. Як це, крокодил у Карпилівці плаває”, – розповідає він журналістам.

Сам Ходорковський тримає у дворі павичів та зебр. Каже, що крокодил має довжину близько двох метрів.

“Мій товариш, підполковник у відставці, щовечора їздив на озеро купатися. Три дні тому зайшов у воду і почув, як на тому березі щось велике плюхнуло. Згадав про крокодила і вже у воду не поліз”, – розповідає Ходорковський.

Тепер Володимир Шарак отримав від сільського старости завдання – виходити до озера щодня і спостерігати, чи не випливе крокодил. Староста планує викликати ДСНС, аби ті його виловили.

Як повідомляло раніше BitukMedia, нечіткі фото та відео тварини у воді спричинили хвилю занепокоєння у мешканців американського міста Лейк-Хавасу у штаті Аризона. Люди у мережі пустили поголос, що то алігатор. Офіцери Служби контролю за дикими тваринами провели перевірку і заявили – на фото зображений бобер.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі