Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Наробив галасу – бобра випадково прийняли за алігатора

Важливо

Нечіткі фото та відео тварини у воді спричинили хвилю занепокоєння у мешканців американського міста Лейк-Хавасу у штаті Аризона. Люди у мережі пустили поголос, що то алігатор. Офіцери Служби контролю за дикими тваринами провели перевірку і заявили – на фото зображений бобер.

Про це повідомляє UPI.

Кадри, які наробили галасу в інтернеті, були зроблені за поганого нічного освітлення біля Бріджвотерського каналу – він знаходиться у центрі міста і є меккою для туристів.

Підозрілу тварину побачили у воді і патрульні поліцейські цього понеділка. Однак копи утримулалися від коментарів і передали зняте ними відео в Управління з питань мисливства та рибальства.

Там провели інспекцію каналу і заспокоїли – слідів алігатор не знайшли. Скоріш за все, люди прийняли за алігатора звичайного бобра, каже представник Управління Тод Кедден. Бобрів дійсно іноді плутають із алігаторами, визнає експерт. Особливо, якщо зважити, що деякі із них досягають ваги у 30 кг.

Цікаво, що географічна назва “Бріджвотерський канал” – це посилання на водний об’єкт у Англії. До речі, у Лейк-Хавасу його перетинає “Лондонський міст”.

Як повідомляло BitukMedia, патрульні поліцейські із американського штату Флорида потрапили у курйозну ситуацію. Під час нічного огляду одного із пляжів Мексиканської затоки вони знайшли величезного алігатора. Однак тварина виявилася майстерно зробленою піщаною скульптурою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі