Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Левиця, яку ловили усім містом, виявилася диким кабаном

Важливо

30 годин поліція та інші служби німецького Берліна шукала левицю, яку ніби-то як бачили на волі. Тепер припускають, що то був дикий кабан.

Про це розповідає UPI.

У минулий четвер поліція попросила мешканців південно-західних передмість Берліна не випускати з дому дітей та хатніх улюбленців, оскільки повідомляли про дорослу левицю, яка розгулювала під деревами у місті Клайнмашов.

До пошуку небезпечного хижака залучили більше 100 поліцейських. Поліція обстежила територію за допомогою безпілотників, гелікоптерів, службових собак і тепловізійних камер, але не змогла знайти жодних слідів левиці.

Поліція повідомляла, що чули рики лева, але насправді це виявилося пранком – місцева молодь вмикала звуки через блютуз-клонку.

Зрештою, у п’ятницю міський голова заявив, що ні правоохоронці, ні зооексперти не знайшли слідів великої кішки.

Те, що на нечіткому відео насправді дикий кабан підтвердив голова берлінської екологічної організації NABU Berlin Райнер Альтенкамп. Це підтверджує форма хвоста, спини і голови. Зокрема, коли левиця їсть, вона вигинає спину, як кішка. А у тварини на кадрах спина кругла.

Як повідомляло раніше BitukMedia, нечіткі фото та відео тварини у воді спричинили хвилю занепокоєння у мешканців американського міста Лейк-Хавасу у штаті Аризона. Люди у мережі пустили поголос, що то алігатор. Офіцери Служби контролю за дикими тваринами провели перевірку і заявили – на фото зображений бобер.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі