Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рекорд зі списку бажань: пілоти відвідали всі 48 суміжних штатів

Важливо

Пара авіаторів встановила рекорд Гіннеса. Джон Скіттон і Боб Рейнольдс пролетіли над територією 48 суміжних північноамериканських штатів, зробивши зупинку в кожному. На це було витрачено 38 годин і 13 хвилин.

Про це розповідає портал UPI.

Чоловіки стартували 19 травня з аеропорту Санфорда, що у штаті Мен, а завершили у Саут-Бенді, Індіана. Їхній фінальний час –  38 годин та 13 хвилин – зробив їх рекордсменами Книги Гіннеса “за найшвидшу подорож на літаку через усі 48 суміжних штатів”.

“Найкоротша відстань, яку ми подолали між двома штатами, була, мабуть, близько чотирьох хвилин, і це сталося двічі в Небрасці, Айові, Огайо і Західній Вірджинії”, — розповів Скіттон. За його словами, цей рекорд був давно запланованою пригодою.

“Ви знаєте, для мене це було особисте. У мене є список бажань. Я написав список бажань років 15 тому. У ньому було багато пов’язаних з авіацією місць, які я хотів відвідати, речі, які я хотів зробити. Ну, одна з речей у цьому списку – я хотів відвідати всі 48 штатів за одну поїздку”, – сказав він.

Чоловіки кажуть, що також намагаються сприяти розвитку авіації загального призначення; хочуть продемонструвати, як можна легко подорожувати країною на маленькому літаку та “заохотити інших вибратися та дивитися світ”.

Інша пара пілотів, Баррі Бенфельдт та Аарон Вілсон, нещодавно завершили свою подорож до всіх 48 штатів і спробували потрапитии до Книги рекордів Гіннеса, але їхній час – 44 години 7 хвилин – був меншим за загальний час Скіттона та Рейнольдса.

Як розповідало раніше BitukMedia, 17-річний бельгійсько-британський пілот Мак Резерфорд став наймолодшою людиною, яка здійснила одиночний навколосвітній переліт. Його результат – 52 країни на п’яти континентах.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі