Четвер, 9 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Волонтерка запустила проєкт “Лист до воїна” для підтримки ЗСУ

Важливо

Волонтерка із села Павлівка на Вінниччині Світлана Панасюк створила гугл-форму “Лист до Воїна”. Бажаючі можуть лишити там слова підтримки українських військовим. Кожне повідомлення жінка переписує вручну та відправляє на передову.

Про це повідомляє VEЖА.

Світлана разом із іншими волонтерками в’яжуть для військових теплі шкарпетки із групою Knitting For Ukraine. Також створюють і продають м’які іграшки, за які купують необхідні речі для військових.

“Ми висилаємо регулярно посилки на фронт для хлопців. Та подумали, що зараз, як ніколи, їм також дуже потрібне любляче слово. Тому створили гугл-форму, де можна залишити кілька слів підтримки для наших воїнів. Вони цього заслужили”, – каже Світлана.

Форму створила українською та польською мовою. Листа до військового можна відправити анонімно, а можна лишити свій підпис.

Кожен електронний лист дівчина переписує на папір, каже, що все написане від руки “має більше душі”.

Як повідомляло BitukMedia, 39-річний львівянин Володимир Ханас пробіг 45 км спиною вперед вулицями Львова за 5 год. При цьому чоловік своїм маршрутом намалював карту України та тризуб. Таким чином разом із однодумцями збирав 1 млн грн для ЗСУ.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі