П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Здивувала родичів: жінка прийшла до тями дорогою на власний похорон (ВІДЕО)

Важливо

У Таїланді 49-річна жінка на ім’я Чатафон опритомніла дорогою на власний похорон. Сім’я “небіжчиці” наслідувала буддійські традиції і в день “смерті” почала готуватися до церемонії. У родини є своє пояснення, чому так сталось.

Про це пише Daily Mail.

Родичі й уявити не могли, що на них чекає такий сюрприз з воскресінням. Справа в тому, що Чатафон страждає на тяжку недугу – в жінки рак печінки. Медики повідомили Малі, матері хворої, що її шанси на виживання мізерні. Мати вирішила виконати останнє бажання доньки і забрати Чатафон з лікарні додому.

Дорогою додому у Чатафон зупинилося серце. Тоді літня жінка повідомила про смерть доньки родичам і попросила водія відвезти їх до храму. Там мала пройти церемонія прощання з покійною. В буддизмі до розтинів ставляться негативно   і проводять їх лише у виняткових випадках. Тому сім’я діяла за місцевими традиціями – замовила труну і домовилася зі служителями храму про церемонію. Однак, щойно вони доїхали до храму, Чатафон прийшла до тями.

Шокована мати одразу відвезла доньку до лікарні і знову зателефонувала родичам, але вже з новиною про те, що Чатафон жива. Родина одразу ж вирушила до лікарні. Зараз 49-річна воскресла перебуває під наглядом лікарів.

Сім’я жінки припускає, що Чатафон опритомніла завдяки тому, що хотіла побачити свою доньку, яка живе в Бангкоку, і в той момент їхала до неї на зустріч. Донька поряд з матір’ю – підтримує її та допомагає боротися за життя.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Таїланді товстий домашній кіт випав з вікна шостого поверху, приземлився на припаркований внизу автомобіль і … не постраждав.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі