Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Наставили зброю в обличчя: ультрамарафонець пережив пограбування і біжить далі (ВІДЕО)

Важливо

Британського ультрамарафонця Рассела Кука та його команду пограбували озброєні злочинці під час благодійного забігу Африкою. Якщо Кук успішно завершить марафон, він стане першою людиною, яка пробігла через весь континент.

Про це пише Daily Mail.

Пробігти через усю Африку з півдня на північ – така мета проєкту Project Africa. Таким чином спортсмен Рассел Кук та його команда планують привернути до себе увагу та зібрати гроші на благодійність. 

Озброєні грабіжники атакували групу Кука в Анголі. На той момент ультрамарафонець вже пробіг 2,9 тис. км із запланованих 14,5 тис. За словами чоловіка, на його фургон напали люди зі зброєю та забрали відеокамери, телефони, паспорти та гроші. “Ніщо так не допомагає усвідомити, що ви живі, як зброя, спрямована вам в обличчя”, — зізнався британець.

Рассел Кук знає за що змагається – якщо він успішно здолає дистанцію, він стане першою людиною, яка пробігла через весь Африканський континент.

Тому збройне пограбування британців не зупинило. Спортсмен подякував своїм фоловерам в соцмережах за підтримку та пообіцяв закінчити марафон, незважаючи на труднощі. 

Після Анголи ультрамарафонець пробіжить через Конго, Камерун, Нігерію, Бенін, Того, Гану, Кот-д’Івуар, Гвінею, Сенегал, Мавританію та Алжир. Завершити свій забіг Кук планує у Тунісі.

Як розповідало раніше BitukMedia, переможниця знаменитих сирних перегонів прокинулась у медичному наметі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі