Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Подружжя вижило після прямого влучання дрона

Важливо

Подружжя із Дніпра Анастасія Дзюба та її чоловік Олексій Калітін пережили пряме влучання в заправку, поруч з якою вони перебували. Тепер відновлюються за допомогою реабілітації.

Про це повідомляє ШоТам.

У жовтні минулого року родина дніпровчан заїхали на АЗС. В той час туди влучив російський дрон – пара перебувала у авто. Анастасія знепритомніла – її витяг із авто працівник заправки.

Олексій залишив авто сам, але ніг уже не відчував. У лікарні з’явилося, що в обох пошкоджений хребет.

“Ми лежали, і тільки навчилися сидіти, тримаючись за когось. І то, самостійно встати з ліжка ми не могли. Максимум, що могли, — це відірвати голову від подушки, щоб поїсти”, – пригадує Анастасія.

Лікарі кажуть, що пара має ураження спинного мозку і їхнє завдання зробити так, аби пара могла сама себе обслуговувати.

“Було складно, було боляче. Ми сиділи на пігулках, на уколах. Але все одно розумієш, що це потрібно. Ти обираєш для себе: або лишаєшся жити в такому положенні, або рухаєшся далі”, – каже Олексій.

Як повідомляло BitukMedia, y реабілітаційному відділенні клінічної лікарні №5 у Сумах відкрилися кабінети водолікування, теплолікування та синглетно-кисневої терапії. Лікарі готові приймати пацієнтів із хворобами ЦНС, опорно-рухового апарату та метаболічними порушеннями.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі