Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

1152 далматини – експожежник зібрав рекордну колекцію сувенірів

Важливо

Американець Скотт Ербелі із міста Форт-Лодердейл у штаті Флорида встановив світовий рекорд, зібравши 1152 сувеніри на тему далматинів. Чоловік дуже любить цю породу собак.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів Гіннеса.

Скотт розповідає, що все почалося з дитинства, коли батьки подарували йому лампу із далматином у 1954-му.

Батьки купили будинок у містечку Сільвер-Спринг у Меріленді просто навпроти добровольчої пожежної частини. У 16 років Скотт сам став пожежником-добровольцем, потім з роками став головою департаменту. Також він був штатним пожежником у штаті Вірджині із 1975-го по 1997 роки.

Далматинів здавна використовували пожежники – в основному тому, що у них добрі відносини із кіньми. І коли пожежники їздили ще на возал, далматинів пускали вперед, аби ті розганяли публіку.

Тож під час служби любов чоловіка до цієї породи тільки зросла. Звісно, Скотт завів і живу далматинку – Венді. Зараз у нього троє собак – Дал Бетті, яку він назвав на честь своєї мами, а також метиси Люсі та Анабель.

“Це неймовірно віддані тварини. У них дуже милий характер, але вони добре захищають господаря, є хорошими сторожовими псами”, – каже Скотт.

Його колекція містить плюшеві іграшки, статуетки, різдвяні прикраси та художні вироби, включаючи пару принтів Томаса Кінкейда – одного з найбільш колекціонованих художників сучасності – вартістю близько $2 тис. кожен.

Як повідомляло BitukMedia, фанат франшизи про харизматичного негідника Дедпула Гарет Пітер Паліні із Ірландії потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Він зібрав 2250 предметів, так чи інакше пов’язаних із улюбленим персонажем.


Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі