П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Відданий фанат Дедпула встановив рекорд – “дружина уб’є, якщо дізнається вартість”

Важливо

Фанат франшизи про харизматичного негідника Дедпула Гарет Пітер Паліні із Ірландії потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Він зібрав 2250 предметів, так чи інакше пов’язаних із улюбленим персонажем.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів.

У колекції суперфаната є комікси, фігурки, статуї, постери та інші сувеніри. На відео, яке показали у Книзі рекордів, видно, що серед сувенірів є голова Дедпула, яка уміє розмовляти і відтворює характерну міміку персонажа. За словами власника, колекція продовжує зростати.

“Колекція наче жива. Щомісяця я додаю нові предмети. Я хотів би знайти спосіб показати її іншим шанувальникам “Дедпула””, – каже Гарет.

Він зізнається, що перестав рахувати предмети у колекції у 2016-му, коли їх кількість сягнула 2,5 тис. Єдине що, Гарет відмовляється називати вартість своєї колекції.

“Якби моя дружина про це дізналася, вона б мене убила”, – сміється чоловік. Тож поки це його “чоловіча печера”.

Гарет також запросив у гості Раяна Рейнольдса – виконавця ролі Дедпула у кіно. Але актор поки не відвідав прихисток фаната.

Дедпул – найбільш балакучий анти-герой у світі коміксів Marvel. Він відомий своєю провокативною поведінкою та специфічним саркастичним почуттям гумору. Головна суперсила Дедпула – він безсмертний і регенерує навіть із невеликих залишків тіла.

Однак, у “печері” Гарета є маленький секрет – окрім сувенірів, присвячених Дедпуду, є ще кілька статуеток із іншим героєм Marvel – Росомахою.

Як повідомляло BitukMedia, 32-річний американець із Коннектикута Дуґі Ліш Сендтайґер зібрав 2127 пар шльопанців фірми Crocs. Каже, почав збирати їх, коли йому виповнилося 16 років. Тепер отримав статус “короля “кроксів”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі