Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У гумористичному кліпі Залужного “примусили” співати про наступ на Бєлгород

Важливо

Український співак та телеведучий, а нині військовий Коля Сєрга разом зі співаками Мішою Крупіним та Сашою Чемеровим зняли гумористичний кліп. Головним персонажем є Головком ЗСУ Валерій Залужний. Він на різних бойових машинах прямує у російський Бєлгород, який зустрічає його українськими прапорами. Кліп зняли в рамках проєкту “Культурний десант”.

Відео розмістили на YouTube-каналі Cultural Forces Music.

Коля Сєрга став автором ідеї, а слова та музику написав  продюсер та музикант Саша Чемеров.

Пісня написана у жанрі “шансону”, як його знають на пострадянському просторі, і є реакцією на події у Бєлгородській області росії.

“Вже скоро свобода. Ще трошки зусилля, і нас зустрічайте із хлібом і сіллю”, – йдеться у тексті.

Головною дійовою особою кліпу є Валерій Залужний. Завдяки комп’ютерним технологіям, його персонаж не тільки співає, а ще й пританцьовує під музику, поки їде на танкові “Абрамс” та летить на F-16.

У кліпі присутні впізнавані для знавців Бєлгорода місця, які прикрасили жовто-синіми кольорами, а також герої мемів – російські полонені та жінка, яка “не хоче їхати геть зовсім”.

Як повідомляло BitukMedia, Imagine Dragons оприлюднили кліп, знятий на пісню Crushed. У відео використали кадри, які було знято в Україні під час повномасштабного вторгнення. Американський гурт є амбасадорами платформи United 24. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі