П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Трьох чоловіків змило у море на величезній надувній качці – їх врятували

Важливо

Троє друзів у Британії вирішили покататися на плавзасобі, схожому на величезну качечку для ванної. Їх змило в море, і допоки рятувальники поспішали на допомогу, їх врятував весляр на падлборді.

Про це повідомляють британські рятувальники на своєму сайті.

Як розповідають очевидці, на відважну пригоду зважилися четверо відчайдухів – троє із них сиділи на величезній жовтій качечці, а четвертий був у надувній байдарці.

Чоловіки накачали свої плавзасоби і спустили їх на воду. Коли течія віднесла їх на 75 м від берега, чоловікам ідея перестала подобатися. Той, хто у байдарці, спробував підшовхнути качечку ближче до берега, але не зміг. Очевидці викликали берегову хорону, коли качечку віднесло уже на 200 м від берега.

В той час бідолаг побачив чоловік на падлборді – дерев’яній дошці, на якій веслують стоячи чи гребуть, лежачи на животі. Падлбордеру вдалося відбуксувати качечку якомога ближче до берега, хоч він і гріб проти течії. Коли суша стала ближчою, екстремали зістрибнули зі свого жовтого плавзасобу і дісталися до берега у плавь. Качечку ж почало знову зносити у море.

Рятувальники прибули якраз в той час, коли чоловіки допливли до суші. Хоча цього разу все закінчилося добре, рятувальники закликають ніколи не виходити в море на плавучих іграшках.

Як повідомляло BitukMedia, біля берегів Луїзіани човен американця Діллона Мея потрапив в оточення десятків – якщо не сотень голодних акул. За словами очевидців, було відчуття, ніби поверхня води буквально “закипає”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі