Неділя, 19 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Це нормально?”: дівчинка, який тільки три дні, піднімає голівку і починає повзати

Важливо

Мати первістка була приголомшена, коли її новонароджена дитина почала піднімати голову і намагатися повзати лише через три дні після народження

Про це розповідає видання Daily Mail.

Саманта Мітчелл з Уайт-Оук (Пенсільванія) та її мати зняли на камеру неймовірний момент – маленька Найла Дейз Цабарі лежить на животі в лікарняному ліжку, вона звивається, видає звуки і піднімає голівку на кілька секунд, роззираючись на всі боки.

У відео можна почути, як Саманта запитує свою матір: “Це взагалі нормально?” і вона відповідає: “Ні, їй лише три дні! Боже, вона не повинна бути такою сильною” .

34-річна Саманта сказала, що поспішила зняти дивовижну подію, бо знала, що її друзі та сім’я не повірять їй, і була вражена, коли її новонароджена дочка цілу хвилину намагалася повзати.

У ролику видно, як крихітна Найла Дейз, одягнена в підгузник, простягає руки перед собою, щоб підтримувати своє тіло, і повзає, підводячи голову. Чути, як мати Саманти захоплюється побаченим. До слова, середній вік, в якому дитина починає повзати, становить близько дев’яти місяців.

Зараз, коли дівчинці вже три місяці, за словами Саманти, її дочка вже стоїть із підтримкою і незабаром почне ходити. Горда мати сказала, що почувається так, ніби у неї “ніколи не було новонародженого”, вона щодня шокована здібностями своєї дівчинки.

“Коли вперше побачила, як вона повзає, то була шокована. Я сиділа з дітьми більшу частину свого життя, і я маю більше 20 років досвіду роботи з ними, але я ніколи раніше не бачила нічого подібного”.

“Звичайно, я ніколи не була поряд з дітьми у віці трьох днів, але я ніколи не бачила таку дитину. Те, як вона підвела голівку і щось бурмотіла, вразило мене. Моя мама була єдиною людиною в кімнаті, коли це сталося, і вона сказала мені це записати. Інакше мені ніхто б не повірив”, – пояснила Саманта.

Найла Дейз народилася із запізненням на 43-му тижні вагітності 27 лютого 2023 року о 21:22 та важила 3,3 кг. З народження маленька на грудному вигодовуванні. 

34-річна жінка стверджує, що її дочка також почала перевертатися з животика на спинку у 18 днів і спробувала заговорити у віці півтора місяці.

Саманта сказала: “Їй було близько 18 днів, коли вона перекинулася з живота на спину, а у віці близько двох місяців вона перекочувалася зі спини на живіт. Мені не потрібно більше підтримувати її голову. Я щодня в шоці від неї. Вона намагається виштовхнути себе зі свого маленького стільця, коли ми садимо її туди”.

“Вона дуже спостережлива дитина з самого народження. Коли їй було близько півтора місяця, вона почала імітувати те, що ми їй говорили, – наголошує мати. – Ми завжди кажемо їй “я люблю тебе”, і вона, здавалося, намагалася повторити це нам і намагалася це сказати. Ми не могли в це повірити. Це більше схоже на лепет, але вона безперечно намагається нас копіювати. Вона дуже розумна”.

Наречений Саманти, 28-річний Офер Цабарі, спочатку думав, що дії Найли були нормальною поведінкою новонародженого, поки люди не почали коментувати її ранній розвиток.

Пара вирішила поділитися талантами своєї дочки у соціальних мережах, і з моменту публікації відео в TikTok таланти Найли Дейз отримали понад 47 мільйонів переглядів та шість мільйонів вподобайок.

Як розповідало раніше BitukMedia, 24-річна мешканка Австралії Меделін Каклікос народила двійнят. В цьому не було б нічого дивного, якби у жінки не було дві матки. Малюків вона зачала у різний час.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі