Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Порося випало із вантажівки і тепер ласує кавунами між зоозахисників (ВІДЕО)

Важливо

Порося Лакі (“Щасливчик”) випадково випало із вантажівки на швидкості 100 км/год під час транспортування. Небайдужа родина веганів в американському Лас-Вегасі підібрала тварину та віддала її зоозахисникам. Тi влаштували Лакі у місцевий притулок для врятованих свійських тварин.

Про це розповідає Fox5.

Американець Ларс Ґрейдл, його колека Ребека Зейджак та її 7-річний син Колтон побачили, як порося випало із вантажівки під час транспортування по автомагістралі.

“Ми побачили, як порося вилетіло з вантажівки, і покотилося, 10-15 разів перекинувшись на узбіччі автостради”, – пригадує Ґрейдл.

Він переживав, що тварина травмувалася, адже вантажівка рухалася зі швидкістю близько 100 км/год. Але порося схопилося на чотири ноги. Тоді чоловік крикнув:

“Пішли заберемо його, поки воно не потрапило під колеса!”.

Порося віднесли до ветеринара. Він сказав, що тварині 8-14 тижнів. Його тільки недавно забрали від матері, і воно навіть не знало, як пити воду.

Ребека тримала порося на задньому подвір’ї, поки не прилаштувала у притулок для врятованих свійських тварин All Friends Animal Sanctuary. Він близько до її будинку, і син може відвідувати пороса.

Те, що він випав із вантажівки, врятувало Лакі життя, каже засновниця притулку Тара Пайк.

“Його доля полягала в тому, щоб потрапити на відгодівлю, а потім приблизно через шість-вісім місяців його відправили б на бійню. А тепер Лакі буде валятися в багнюці,та їсти кавун та морозиво влітку”, – каже Пайк.

Зараз Лакі важить 8 кг, а має важити 320-360 кг.

Як повідомляло BitukMedia, волонтерка Наталія Попова, керівниця Центру порятунку диких тварин, врятувала із зони бойових дій левів, тигрів, ведмедя та інших тварин. Разом із UAnimals вона рятує тварин із гарячих точок та визволених територій. Загалом врятувала від окупантів понад 600 звірів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі