П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вперше за 11 років – український стартап для домашніх тварин заходить на український ринок

Важливо

Розроблений 11 років тому український стартап гаджетів для домашніх тварин Petcube запускає продаж в Україні. На ринку з’являться “розумні” камери із годівницею, якими можна керувати зі смартфона.

Про це у Facebook повідомив співзасновник стартапу Ярослав Ажнюк.

Стартап планує продавати українцям два свої товари – Petcube Cam і Petcube Bites 2 Lite. Їх можна буде придбати у мережах Comfy, АЛЛО, Eldorado, Фокстрот, Stylus, ROZETKA та E-ZOO.

Petcube Cam і Petcube Bites 2 Lite – це розумні камери із вбудованою годівницею, які оснащені HD-відео 1080p, двостороннім аудіо та режимом нічного бачення.  Коштувати пристрої будуть 1599 грн та 4999 грн відповідно.

Petcube став найкращим hardware-стартап Європи 2014 року за версією The Europas. Найперший продукт компанії – Petсube – дозволяє через мобільний додаток дистанційно стежити за домашнім улюбленцем, розмовляти з ним і грати  в ігри за допомогою лазера.

Ажнюк каже, що основною задачею стартапу було вийти на ринки США – цей період тривав вісім років, потім появі на українському ринку перешкоджали “коронавірус” та повномасштабне вторгнення.

Як повідомляло BitukMedia, Neuralink, компанії з виробництва чіпів для мозку, що належить американському бізнесмену Ілону Маску, дозволили провести клінічні випробування на людях. Передбачається, що з допомогою імпланта комп’ютерами та смартфонами можна буде користуватися без участі рук.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі