Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вцілілий після ракетної атаки уламок “мосту Кличка” продадуть на аукціоні

Важливо

На сайті закупівель Prozorro планують продати фрагмент скляного пішохідного мосту у Києві (так званого “мосту Кличка”), який уцілів після влучання російської ракети. Гроші від продажу передадуть військовим.

Про це повідомляє сайт Prozorro.

Російська ракета поцілила у пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою та Хрещатим парком під час обстрілу 10 жовтня минулого року. Оглядові панелі були пошкоджені, але конструкція встояла. За два місяці міст повністю відновили.

На інтернет-аукціоні виставили скляний фрагмент мосту розмірами 10 см на 3,5 см. Його помістили у захисну коробку зі світодіодами.

“Цей фрагмент – символ стійкості Києва та всієї України, яка встояла та переможе”, – кажуть у Prozorro.

Аукціон відбудеться 2 червня у системі Prozorro. Стартова вартість фрагмента – 10 тис. грн. Усі кошти обіцяють передати для придбання забезпечення окремого стрілецького батальйону міста Києва, який зараз воює на передовій.

Як повідомляло BitukMedia, Олександр Будько, рівнянин, який втратив обидві ноги на війні, став обличчям модного бренду Indposhiv. Окрім того, боєць батальйону “Карпатська Січ” побував на Каннському кінофестивалі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі