П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Колишній онко-хворий встановив рекорд зі стояння на цвяхах (ВІДЕО)

Важливо

Мешканець Лівану Рамі Наус встановив рекорд зі стояння на цвяхах – 12 год 12 хв і 8 сек. Чоловік подолав рак і таким чином намагається привернути увагу до хвороби, а також надихнути хворих.

Про це пише Книга рекордів Гіннеса.

Рамі продемонстрував свою внутрішню силу та прагнення привернути увагу до кихкості і цінності життя.

“Він хоче, щоб усі усвідомили, що потрібна лише одна мить, щоб усе змінити, і ми повинні взяти на себе відповідальність за своє здоров’я та благополуччя, щоб максимально використовувати кожну дану нам мить”, – йдеться у повідомленні на сайті Книги.

“Смерть – це не втрата життя. Це втрата надії”, – карже Рамі. Він закликає людей мати внутрішню силу для того, щоб боротися із хворобою.

Попередній рекорд Рамі – він пройшов босоніж майже 42 км. Тепер планує пройти напівмарафон – 21 км. Все – заради того, аби привернути увагу до боротьби із раком і дати натхнення хворим.

Як повідомляло BitukMedia, 20-річний Володя хворіє на рідкісне генетичне захворювання – торсійну дистонію. Через неї він 16 років провів у візку. Але київські лікарі вживили хлопцеві нейростимулятор у мозок. А до реконструкції хребта у Львові залучили американських спеціалістів – і юнак отримав можливість ходити.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі