П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Хочу дати людям надію” – китайський волонтер розмальовує зруйновані росією будинки (ВІДЕО)

Важливо

25-річний волонтер із Китаю, який називає себе Річард, розмальовує графіті зруйновані будинки у Харкові. Каже, хоче принести місцевим трохи кольорів та щастя.

Із волонтером поспілкувався 5 канал.

Річард розповів журналістам, що до Харкова приїхав два місяці тому як волонтер. Допомагає готувати та пакувати їжу. У вільний час розписує будинки харківського району Північна Салтівка.

“Одного дня в автобусі, який їхав сюди, я побачив жінку, яка сиділа у куточку і плакала. Це мене дуже засмутило. Я хочу дати цим людям надію”, – каже чоловік.

Свої роботи створює акриловими фарбами. Вони добре сохнуть навіть у дощову погоду, каже. Одне із графіті зображує сильну Україну у вигляді солдата-супергероя, який бореться із Росією.

“Я малюю надію, радість, бо Росія тут все зруйнувала, але я знаю, що тут досі живуть люди, тому я хочу принести трохи кольорів і щастя”, – сказав Річард журналістці 24 каналу.

Як повідомляло BitukMedia, житель села Олешин на Хмельниччині 101-річний Іван Давидович Піхурець займається волонтерством – коле волоські горіхи, якими пригощає військових. Його родина готує для українських воїнів тушкованку, копченості та інші страви.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі