П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пенсіонер відбив палицею свого пса у ведмедя

Важливо

67річний американський пенсіонер Джон Кербер із поселення Бічвуд-Лейкс у штаті Північна Кароліна зумів відігнати ведмедя від свого йоркширського тер’єра Чубаки. Зробив він це за допомогою свого ціпка для прогулянок.

Про це чоловік розповів UPI.

Кербер розповідає, що його 6-річний улюбленець Чубака попросився на прогулянку. На вулиці було ще темно, але чоловік начепив на собаку повідець-рулетку і повів собаку. Маршрут пролягав біля лісу. Чубі здивовано подивився у хащі і повернув голову на чоловіка. Після чого з-за дерев почувся горловий рев.

Кербер розповідає, що ведмідь раптово з’явився та кинувся до собаки. Чоловік негайно змотав повідок-рулетку та почав відганяти звіря за допомогою свого ціпка для прогулянок.

ChewB, a 6-year-old Yorkie owned by North Carolina residents John and Nancy Koerber, survived a bear attack on April 27.
ChewB is a 6-year-old Yorkie owned by North Carolina couple John and Nancy Koerber. John Koerber and ChewB survived a bear attack in his front yard on April 27.

Ведмідь не злякався і перегородив чоловіку і собаці відступ до будинку. Після цього знову спробував схопити собаку.

“Ведмідь ще раз кинувся до нього, і я видав глибоке виття: «Ні» і ще раз вдарив його по голові. І він достатньо відступив, тому я зайшов у двері й зачинив їх”, – пригадує чоловік.

“Повірте, це був такий досвід, від якого волосся стає дибки”, – каже Кербер.

Він і раніше бачив ведмедя на вулиці, але попередні зустрічі закінчувалися мирно.

“Я був сказав йому – тримайся на відстані. Ми друзі і не хочемо тобі завдати шкоди”, – пригадує чоловік враження від попередніх зустрічей з ведмедем.

Співробітники організації із захисту ведмедів порадили чоловіку носити про собі клаксон, звук якого відлякує ведмедів, і спрей від цих тварин.

Як повідомляло BituMedia, директор початкової школи Зала у американському штаті Західна Вірджинія випадково виявив у смітнику школи ведмедя. Випадок потрапив на камери спостереження і став вірусним.


Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі