Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Гвардія наступу”: Укрпошта випускає нові марки 9 травня

Важливо

Укрпошта запускає передпродаж марок, присвячених “Гвардії наступу”. Цей поштовий випуск продовжує серію “Слава ЗСУ!”. Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

“Друзі, як вчора сказав президент, Москву і Путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей “вогник позитиву”, – написав гендиректор і анонсував випуск нової марки.

9 травня Укрпошта випустить “Гвардію наступу”.

Поштовий набір “Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу” коштує 105 гривень. До нього входить блок марок, конверт і три картки “Державна прикордонна служба України”, “Національна поліція” та “Національна гвардія України”. 

Автор марок та конвертів — заслужений художник України Олександр Охапкін. Фото для листівок надали Нацгвардія, Нацполіція і Держприкордонслужба.

До цієї серії увійдуть також марки присвячені Службі безпеки України та Головному управлінню розвідки Міністерства оборони, але їх випустять згодом.

Донати зібрані під час оформлення передзамовлення 4-9 травня Укрпошта направить на допомогу спецпідрозділам Гвардії наступу. Марки надсилатимуть замовникам після 9 травня.

“Ні на що не натякаємо, просто марки випускаємо або, використовуючи спортивну термінологію: замість “бессмертного полка” грає Гвардія Наступу”, – наголосив Смілянський. “Тобто і себе можна потішити, і в контрнаступі взяти безпосередню участь”.

Укрпошта протягом 2022 року випустила 12 поштових марок. У 2023 році Укрпошта випустила набір поштових марок, присвячений Бучі, Ірпеню й Гостомелю, людям, які працюють над відновленням пошкоджених обʼєктів, а також марку з українським гуртом Kalush Orchestra.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Львові з’явилося незвичайне таксі з шевронами ЗСУ на стелі та російською військовою символікою під ногами пасажирів. Відео з оригінального таксі поширилось в TikTok та завірусилось у мережі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі