Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Таксист-іноземець на патріотичному авто збирає кошти для ЗСУ

Важливо

У Львові з’явилося незвичайне таксі з шевронами ЗСУ на стелі та російською військовою символікою під ногами пасажирів. Відео з оригінального таксі поширилось в TikTok та завірусилось у мережі.

Про це розповідає NV.

В цьому непересічному таксі лунає українська музика. Салон прикрашений синьо-жовтими прапорами та цілою колекцією шевронів ЗСУ. Є тут і символіка армії рф – під ногами пасажира. Сів – витри брудне взуття об футболку з написом “Армія росії”.

Цікаво, що водій цього таксі – іноземець. Демір Мерт за національністю турок. Водій роздрукував таблички, які інформують, що він не володіє мовою окупанта. 

Є в авто й заклик більше донатити для Збройних Сил України. Таксист повісив оголошення: “Якщо ви задоволені мною і моєю машиною, будь ласка, пожертвуйте для наших захисників на бус”. Збирає Демір кошти на потреби українських військових і через соцмережі.

Крім того, турок вже сім разів здавав кров на потреби військових і закликає інших це робити. Чоловік публікує патріотичні світлини в українській вишиванці у своєму профілі.

Фото – Instagram/demir56mert

Раніше BitukMedia розповідало про китайського блогера з Вінниці, який волонтерить для українців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі