П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На честь коронації Чарльза ІІІ виготовили його погруддя із шоколаду реалістичного розміру

Важливо

23 кілограми шоколаду використали для того, щоб виготовити реалістичне погруддя короля Чарльза ІІІ на честь його коронації. Команді скульпторів і шоколатьє на чолі з майстринею шоколатьє Дженніфер Ліндсі-Кларк знадобилося на його виготовлення 130 годин.

Про це повідомляє CNN.

Загалом на бюст пішло 17 літрів розплавленого шоколаду. Декоративні наплічники, що прикрашають мундир короля, виготовили із окремих шоколадних цукерок Twix, Milky Way, Galaxy і Bounty, а комір короля виготовили із батончиків Maltesers – молочного шоколаду із хрусткими кульками. Медалі на грудях виготовили із Snickers.

“Команда вивчала відео із зображенням короля протягом кілької годин, щоб відобразити його справжню зовнішність, і схожість неймовірна”, – йдеться у релізі, випущеному компанією Mars, яка зайнялася бюстом.

Шоколадний бюст виставлять у південно-східному англійському місті Слау в штаб-квартирі Mars.

Коронація короля Карла III відбудеться 6 травня у Вестмінстерському абатстві Лондона.

Як повідомляло BitukMedia, y 9 років британка Сібіл Кук отримала в подарунок шоколадне великоднє яйце. Але вторгнення Гітлера до Польщі та початок Другої світової війни перервали її задоволення від смаколика. Наразі 84-річне яйце хочуть продати з аукціону. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі