Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Важить як п’ятирічна дитина: найтовстішого кота посадили на дієту

Важливо

Найтовстішого кота США посадили на дієту. Тварину з масивним ожирінням врятували від жорстокого власника. З його подачі пухнастий важить як п’ятирічна дитина. Але тепер кіт починає нове життя.

Про це розповідає The Mirror.

У центрі порятунку тварин міста Річмонда, що у штаті Вірджинія, з’явився незвичайний кіт на ім’я Патчіс. 8-річний кіт має добрячий апетит, а тому набрав чималу вагу. Тварина важить як середньостатистичний п’ятирічна хлопчик – 18 кг. Підняти його і тримати на руках – важке завдання.

Кота з масивним ожирінням врятували від його жорстокого власника. Патчіс погладшав через те, що його перегодовували ласощами та нездоровою їжею.

В Центрі порятунку тварин Патчіса посадили на дієту, а ще займаються з ним вправами для схуднення.

Кіт став популярним після того, як притулок опублікував допис у Facebook, де йшлося про пошук нового господаря для нього. Патчіса обіцяють віддати людині, яка  візьме на себе зобов’язання допомогти коту “досягти безпечної та здорової ваги”.

“Патчіс дотримується особливої дієти, має план вправ і він дуже милий. Також його кастрували, перевірили та чіпували. І поки шукаємо господаря, тішимось його славно-ненажерським тілом!” – йшлося у повідомленні. Вони також поділилися численними фотографіями, що показують, наскільки товстий кіт, навіть вимірявши його задню частину, яка сягнула 25 см у попереку.

А вже за пару днів притулок повідомив, що Патчіса забрали в нову родину. 

Патчіс з новою власницею. Фото – facebook/Richmond Animal Care and Control

Раніше BitukMedia розповідало про родину з Донеччини, яка евакуювала понад 80 котів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі