Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Тут житимуть Мері та Шеллі”: загадкові ляльки оселилися у поштовій скриньці чоловіка

Важливо

Загадкове сімейство мініатюрних ляльок з’явилося в поштовій скриньці мешканця американського міста Орчард-Лейк-Віллідж, штат Мічиган. Згодом “квартиранти” завели собаку, а тепер приймають родичів.

Про це повідомляє USA Today.

У серпні 2022 року 72-річний психолог Дон Пауелл виявив у своїй поштовій скриньці серед реклами та кореспонденції дві невеликі дерев’яні ляльки з меблями та запискою: “Ми вирішили тут жити. Мері та Шеллі”. Спочатку чоловік думав, що це помилка, потім – що жарт, але домогтись зізнання від сусідів йому так і не вдалось. “Ні-ні, то не наші!”, – заперечували вони.

“Я обійшов сусідів, щоб дізнатися, чи знаходив хтось ще ляльок у поштових скриньках, але ніхто не знаходив. Через дорогу від мене живе сусідка Шеллі. Я постукав у двері і запитав, чи не вона, бува, зробила це, але вона відповіла негативно», — розповів чоловік. Спочатку американець хотів викинути підозрілих ляльок у смітник, але потім передумав.

Фото – Laura Colvin/hometownlife.com

Чоловік розповів про знахідку на місцевому форумі, сподіваючись, що хтось зізнається в тому, що підклав їх. Він навіть жартома пригрозив жартівнику поліцією, але все марно.

Дон Пауелл та його дружина Ненсі встановили зроблену на замовлення поштову скриньку п’ять років тому, коли переїхали в Орчард-Лейк-Віллідж. Вона є зменшеною копією їхнього будинку з просторим інтер’єром і великою кількістю природного світла. У стелю скриньки вмонтовані лампи на сонячних батареях, вони підсвічують її у темний час доби.

Фото – Laura Colvin/hometownlife.com

Аж тут ляльки почали жити своїм життям. Вони обзавелися собакою, килимом, картинами та ліжком. Власник поштової скриньки з подивом почав стежити за змінами в імпровізованому ляльковому будиночку та ділитися фотографіями з оновленнями на форумі. До свят ляльки змінювали вбрання, іноді їх відвідувала родичка з переломом ноги. На Хелловін Мері та Шеллі замінили на двох ляльок у костюмах скелетів. А на Різдво у будинку ляльок з’явилися ялинка і мініатюрні подарунки.

Фото – Laura Colvin/hometownlife.com

Одного дня Пауелл знайшов у ящику нову записку. У ній зазначалось, що Мері та Шеллі раніше жили у двоповерховому ляльковому будинку в голландському стилі, але вирішили, що поштова скринька Пауеллів більше підходить для їхньої племінниці Ширлі — ляльки зі зламаною ногою, яка іноді їх відвідує.

Власник скриньки спочатку переживав, що листоноша перестане доставляти йому пошту. Але, враховуючи, що скринька досить простора, проблем із доставкою пошти не сталось. Пауелл зізнався, що таємниця лялькового сімейства приносить йому радість. Натхненний цією історією він розмірковує над написанням дитячої книги.

Фото – Laura Colvin/hometownlife.com

За останній місяць у будиночку ляльок не було нових предметів. Пауелл вже не впевнений у тому, що хотів би знати, завдяки кому в його житті з’явилися Мері та Шеллі. “Я насолоджуюся цією таємницею і чекаю, коли в поштовій скриньці побачу нові речі”, – розповів він.

Як розповідало раніше BitukMedia, вже близько року 4-річна американка Браяр Роуз всюди бере з собою моторошну ляльку. Дівчинка вподобала її у крамниці товарів для Хелловіну.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі