Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Понад 30 млрд переглядів: дівчача поп-група встановила рекорд Гіннеса (ВІДЕО)

Важливо

Південнокорейська поп-група BLACKPINK встановила рекорд Гіннеса за кількістю переглядів в YouTube. Кількість переглядів їхніх роликів на каналі вже перевищила 30 млрд.

Про це повідомляє агентство “Ренхап” з посиланням на керуючу компанію групи YG Entertainment.

BLACKPINK була створена у 2016 році, тоді ж з’явився й YouTube-канал гурту. Наразі кількість підписників на ньому перевищує 86,9 млн людей. Лише кліп на один із їхніх попередніх синглів “뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU)” переглянули більше двох мільярдів разів.

Група складається з чотирьох осіб – Джису, Дженні, Розі та Лізи. Вони потрапляли до книги рекордів Гіннеса вже 21 раз. Зокрема, BLACKPINK стала найпопулярнішим жіночим гуртом на Spotify – понад 8,8 млрд окремих стримів. BLACKPINK стали першою K-pop групою, яка посіла перше місце в британському чарті альбомів (жінки), і першою K-pop групою, яка досягла № 1 у чарті альбомів США (жінки).

Станом на рік останнього оновлення – 2018-й, попередніми власниками рекорду з трохи більше 9 млрд переглядів були Maroon 5.

Окремо Ліза та Розі мають по два рекорди. У всіх учасниць  BLACKPINK просто неймовірна фанатська підтримка – понад 66 млн підписників на кожного в Instagram.

Як розповідало раніше BitukMedia, Книга рекордів Гіннеса назвала ім’я найпопулярнішого артиста у світі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі