Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В Україні створили три унікальні бронемашини для ЗСУ (ВІДЕО)

Важливо

В Україні оборонна компанія UkrArmoTech створила три унікальні бронетранспортери UAT-D GYURZA, UAT-T COBRA та UAT-F для наших військових. Їх сконструювали на базі Toyota, Ford та Dodge.

Про повідомили на сайті компанії.

Броньовик UAT-D GYURZA має V-подібну подвійну підлогу та витримує підрив вибухівки масою заряду 6 кг. На машину можна встановити кулеметну башту.

Технологія Run-Flat дозволяє їздитина пробитих шинах. Серед особливостей конструкції – посилені пружини, ресори, стійки амортизатора та  20-дюймові колісні диски військового типу з шинами 335/80 R20 MPT81 Continental. 

UAT-T COBRA має колісну формулу 4х4. Броньовик створили на колісній базі Toyota 79. Двигун має потужність 240 кінських сил. У кабіні можуть розміститися чотири людини, ще шестеро бійців – у відсіку для особового складу.

Броньовану машину UAT-F створили на базі Dodge RAM 5500. Ймовірно, вона призначена для поліцейських місій. На ній також можна встановлювати кулеметну башту. Може транспортувати 10 осіб.

Як повідомляло BitukMedia, викладачі та студенти Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва створили унікальне багі “ГУРКІТ”. Воно має відсіки для зброї та здатне перевозити поранених. Машина, яка має ще кілька важливих технічних переваг, уже найближчим часом буде на фронті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі