Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В Україні створили першу в світі аудіосистему з тубуса протитанкової зброї

Важливо

Українські креативники TABLEFRUIT та розробник аудіосистем POTOTSKIY AUDIO створили першу у світі колонку з тубуса легкої протитанкової зброї. Їхня мета – збирати донати на ЗСУ. Перша колонка вже взяла участь в аукціоні та зібрала мільйон гривень для полку “Азов”.

Про це розповідає “Слух”.

Першу колонку створили з корпусу протитанкового ракетного комплексу NLAW виробництва шведської компанії Saab Bofors Dynamics. Це він розніс ворожий танк, коли звільняв Київщину. 

Проєкт називається NLAW SPEAKER. Колонка може пропрацювати до 50 годин, її вага — 39 кілограмів. “Перший айтем вийшов надпотужний”, – розповідають у Tablefruit. У ньому два аналогові підсилювачі потужності від POTOTSKY AUDIO, вісім динаміків, розташованих по всьому корпусу, вбудований Bluetooth 5.0 з можливістю одночасного підключення двох пристроїв.

Скріншот – TABLEFRUIT

Такі системи продаватимуть винятково через волонтерські аукціони для потреб ЗСУ. 

Ще на рівні ідеї колонку хотіли придбати іноземці, військові, меломани та всі, хто дізнавався про проєкт. Тому, замість того, щоб продати одну колонку один раз, розробники вирішили віддавати їх волонтерським аукціонам.

Долучитися до ініціативи можуть і волонтери, і військові. “Якщо ви волонтер, блогер або громадська організація, що шукає нові шляхи збору коштів на допомогу, з вас – тубус від NLAW і банка для збору, з нас – готовий унікальний айтем для вашого аукціону. Головна умова – зібрані кошти підуть на потреби української армії”, – підкреслюють розробники.

Третього квітня перша колонка вже взяла участь в аукціоні та зібрала мільйон гривень для полку “Азов”. 

“Більше колонок – більше аукціонів. Більше аукціонів – гучніша перемога”, – заклик від українських креативників.

Раніше BitukMedia розповідало про українського бізнесмена з Тернополя, який розпродає автопарк з машинами Гітлера і Брежнєва. Виручені кошти Демкура хоче спрямувати на підтримку ЗСУ та відновлення України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі