Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кролик отримав звання поліцейського офіцера

Важливо

Кролик Персі із містечка Юба у американському штаті Мічиган отримав звання поліцейського офіцера. Зокрема, він буде займатися питаннями соціального благополуччя у штаті місцевого поліцейського відділку. Минулого року його підібрали покинутим на вулиці.

Про це повідомляє New York Post.

21 жовтня минулого року співробітниця поліцейського відділку Ешлі Карсон під час патрулювання знайшла покинутого кролика на вулиці і принесла на роботу. Після того, як місцева служба розшуку тварин не змогла знайти його власника, Ешлі вирішила залишити кролика собі. Вона назвала його Персі на честь вулиці, де знайшла – проспекту Персі.

May be an image of 1 person

На минулому тижні поліцейський відділок заявив про відкриття програми соціального благополуччя. В її рамках будуть допомагати поліцейським офіцерам та їх родинам боротися зі стресом.

У відділку заявили, що Персі став твариною психологічної підтримки для співробітників. І хоча декому досі незвично, більшість насолоджуються його компанією. Тож керівництво вирішило офіційно влаштувати кроля на посаду.

Як повідомляло BitukMedia, y Харкові видали перший ліцензійний комікс про Пса Патрона. Ідея, сценарій та розробка мальованої історії “Пес Патрон  і Шкарпетковий монстр” належать дитячій письменниці Юліті Ран.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі