Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У Києві відкрили перший у світі магазин генераторів EcoFlow

Важливо

У Києві відкрився перший у світі магазин електрогенераторів EcoFlow – раніше їх можна було замовляти лише через Інтернет. Зараз він працює у тестовому режимі.

Про це повідомив у Facebook співзасновник компанії DroneUA Валерій Яковенко.

“Саме в Україні відкрито перший магазин EcoFlow у світі, а Київ тепер можна називати столицею енергонезалежності світу. Цієї зими понад 50 000 українських сімей стали енергонезалежними завдяки EcoFlow”, – написав Яковенко.

За його словами, генератори торгової марки цієї зими освітлювали оселі, медичні заклади, пункти незламності, та надавали живлення для павербанкінгу.

Магазин EcoFlow store працює за адресою Васильківська, 129 у тестовому режимі. Офіційне відкриття, за словами Яковенка, відбудеться згодом.

EcoFlow – виробник  технологічних рішень в галузі портативних накопичувачів електроенергії, енергетичних систем для автономного енерго забезпечення будинків. Виробляють генератори, сонячні батареї, зарядні станції та системи енергонезалежності.  

Як повідомляло BitukMedia, 9-класник із Житомира Артур Печенюк спроектував генератор, який виробляє електроенергію із дощу. Для цього використав старий двигун із автомобіля дідуся.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі