Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У “Дії” можна інвестувати в деокупацію Ялти

Важливо

Мінцифри додало у застосунок “Дія” можливість купити нову військову облігацію. Вона дає власнику можливість інвестувати в деокупацію Ялти.

Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров у Telegram.

Під час куплі облігації на деокупацію Ялти покупці не будуть сплачувати додаткової комісії продавцю чи податок з отриманого доходу.

“Купуючи облігації в Дії, ви не сплачуєте додаткову комісію продавцю або податок з отриманого доходу. Натомість отримаєте гарантований прибуток. Наприклад, більшість власників облігації Енергодар вже отримали суму вкладу та відсоток. Реінвестуйте ці гроші в деокупацію інших міст”, – написав Федоров.

Попередні військові облігації, які випускала Україна, названі на честь тимчасово окупованих міст та регіонів – Крим, Донецьк, Херсон, Маріуполь, Мелітополь, Луганськ. Вони коштують від 900 грн. Держава спрямовує ці кошти на перемогу у війні. Власник облігації отримує відсотки – вони зростають із терміном, на який купили облігацію.

Як повідомляло BitukMedia, yкраїнські власниці мікро- та малого бізнесу зможуть взяти участь в акселераційні програмі “Відважна”. Її запустила мережа центрів Дія.Бізнес. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі