Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Харківський “Віртуальний ЛітМузей” змагається за престижну інтернет-премію – просять підтримати

Важливо

Проект “Віртуальний ЛітМузей”, розроблений харківським Літературний музеєм та ІТ-спеціалістіми, змагається за престижну премію Webby Awards. Її видають за досягнення в інтернеті. Український проект потрапив у п’ятірку кращих.

Про це написали на сторінці “ЛітМузею” у Facebook.

Премію Webby Awards щороку вручає Міжнародна академія цифрових мистецтв і наук. Цього року харків’яни конкурували із розробками міжнародних гігатів  HBO, Netflix, Google, Apple TV.

“Онлайн-платформа “Віртуальний ЛітМузей” – в пʼятірці найкращих у світі в категорії Apps, dApps and Software – Art, Culture, and Events. Проєкт Харківського ЛітМузею номінували в рамках щорічної премії, ця вже 27-ма, експерти The Webby Awards. “Віртуальний ЛітМузей” змагався за місце в номінації з майже 14 000 претендентів”, – пишуть музейники.

Зараз ЛітМузей змагається у другому етапі конкурсу за премії Webby та Webby People’s Voice. Головну премію The Webby Award віддадуть організатори.

А ось Webby People’s Voice українці можуть допомогти вибороти. Підтримати Харківський літературний музей та проголосувати можна за цим посиланням.

Як повідомляло BitukMedia, yкраїнські інженери спільно з американськими колегами розробили антидронову рушницю RG-7. Зараз в Україні є 30 таких пристроїв – їх передали в користування ЗСУ.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі