П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дружина “танцює про війну” заради підтримки чоловіка на фронті (ВІДЕО)

Важливо

Хореографиня Софія Сафрюк із Чернівців створює вірусні танцювальні відео на підтримку чоловіка Василя, який воює на фронті. Каже, відчула, що це надихне її коханого.

Із жінкою поспілкувалося ШоТам.

Софія показувала танцювальні рухи онлайн. Люди могли їх вивчити і взяти участь у онлайн-флемобі. Але для цього мали задонатити у фонд “Повернись живим”. Василь монтував ці відео.

Чоловік післяросійського вторгнення 2014-го пішов на фронт, а потім повернувся до улюбленої справи. 24 лютого минулого року він домонтував чергове відео та пішов до військкомату.

До листопада Софія не могла творити, але потім вирішила, що буде знімати та монтувати відео сама – заради підтримки свого чоловіка.

«Максимально мотивує, коли я розумію, що йому сподобалося те, що я зробила, і це в якійсь мірі його підтримало, його моральний дух. Тоді хоч коли завгодно, ночами буду знімати відео, тільки б хоч трішки якихось сил йому передати», — каже Соня.

Як повідомляло BitukMedia, Марія Кобець із Брусилова на Чернігівщині 9 місяців займається ковальством замість чоловіка. Той пішов на фронт воювати за Україну. Жінка хоче, аби кузня “не застоювалася” до його повернення.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі