Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Учні покликали – в Україні набирають вчителів без педосвіти

Важливо

Освітня організація “Навчай для України” оголосила конкурс для нових вчителів. Учасникам достатньо бути бакалавром та знати один шкільний предмет, педосвіта не є обов’язковою. Із бажаючими проведуть спеціальні тренінги.

Про це повідомляє ШоТам.

Організація “Навчай для України” зібрала побажання учнів щодо вчителів та запустила кампанію на сайтах із пошуку роботи під слоганом “Вчитель – це покликання. Тебе покликала Марійка з 7-Б”. На сайтах із пошуку роботи з’являються оголошення із  від імені Катерини Григорівни з 9-Б, Аліни Сергіївни із 6-І тощо. Також створили відео, де роль шкільного HR виконує школяр Богдан.

Досвід роботи у школі та педосвіту мати не обов’язково. Потрібен диплом бакалавра будь-якої спеціальності, знання одного із основних предметів шкільної програми 5-11 класів, а також проактивна позиція і бажання зростати й вдосконалюватись.

Для учасників проведуть 6-тижневий інтенсив про вчителювання, заняття із педагогіки та лідерського розвитку. Організатори обіцяють постійну менторську підтримку.

Як повідомляло BitukMedia, pодина вчителів із Запоріжчини Костянтин Швець та Світлана Бован проводять із дітьми онлайн-заняття за 20 км від лінії фронту. Будинок їхній пошкоджений, іноді під час занять доводиться видертися на дах, аби отримати гарний сигнал, але це педагогів не спиняє.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі