Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Камера пролежала 13 років на дні річки – фото вдалося відновити

Важливо

Рибалка Спенсер Грінер із американського штату Колорадо знайшов біля річки Анімас цифрову фото камеру, яка пролежала на дні 13 років. Чоловік зміг відновити фото з карти пам’яті і знайти власників.

Про це повідомляє Fox 31.

«Я йшов берегом і побачив, що він стирчить із піску. Я не мав жодної надії щось дісати із камери, а потім цікавість взяла гору”, – розповідає чоловік.

Чоловік дістав карту пам’яті і вставив її на комп’ютер. На його здивування, комп’ютер її считав і показав вміст. На карті були фото дівич-вечора, весілля та мандрівки.

Грейнер опублікував кілька фотографій у групі спільноти Durango у Facebook, де учасники почали впізнавати себе на фотографіях.

Як з’ясувалося, камеру випустила Корал Амаї під час сплаву річкою на надувних камерах у 2010 році. Жінка розповіла, що перекинулася на надувній камері і фотоапарат випав.

За 13 років фотоапарат промандрував майже 2 км по дну річки, встановили Грінер та Амаї.

“Знімаю капелюха перед системою OM та її Olympus Stylus 790W”, – написала жінка.

Як повідомляло BitukMedia, pибалка з Великої Британії упіймав дуже рідкісного лобстера. Він яскраво-синього кольору. За оцінками фахівців, шанс виловити такого ракоподібного  — один до двох мільйонів! 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі