Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Адама Сендлера нагородили премією імені Марка Твена (ВІДЕО)

Важливо

Комедійний актор, продюсер та стендап-комік Адам Сендлер став лауреатом премії імені Марка Твена за внесок в американський гумор. Щороку нагороду вручають комікам за “вплив на американське суспільство”. Раніше лауреатами премії ставали Едді Мерфі, Стів Мартін, Джордж Карлін, Вупі Голдберг та інші.

Про це розповідає New York Times.

Премія присуджується щорічно зіркам американської комедії на знак визнання “людей, які вплинули на американське суспільство так само, як видатний письменник та есеїст XIX століття Семюел Клеменс, більш відомий як Марк Твен”.

“За останні 30 років Адам Сендлер досяг феноменального успіху як комік, актор, письменник, продюсер і музикант. Фільми за його участі зібрали у світовому прокаті понад 3 млрд. доларів. Серед них — “Однокласники”, “Великий тато”, “Все або нічого”, “Мамин синочок” та інші”, — йдеться у заяві Центру виконавчих мистецтв імені Джона Кеннеді.

“Адам Сендлер понад три десятиліття розважав публіку своїми фільмами, музикою та виступами на шоу Saturday Night Live. Адам створив персонажів, які змушували нас сміятися, плакати та плакати від сміху”, – прокоментувала Дебора Ф. Раттер, директор центру імені Джона Кеннеді.

Тепер Адам Сендлер – власник  копії бронзового бюста Марка Твена, оригінал якого створив Карл Герхардт у 1884 році. “Дивлячись на цю безглузду нагороду, я не можу не думати про те, що якось вона може стати зброєю, якою мене заб’ють до смерті”, — сказав комік під час промови подяки. Сендлер у жартівливій формі подякував близьким людям за підтримку: “Це просто частина мого життя, я ніяк не очікував, що воно станеться, і приємно, що моя сім’я та друзі кажуть, що дурний хлопець Адам отримав премію Марка Твена”.

Нагороду імена Марка Твена вперше вручили 20 жовтня 1998 – її отримав комік Річард Прайор. Також нагороди були удостоєні такі коміки, як Лілі Томлін, Едді Мерфі, Керол Бернетт, Стів Мартін, Джордж Карлін, Вупі Голдберг, Білл Мюррей, Тіна Фей, Дейв Шаппель, Вілл Феррелл та Еллен ДеДженерес.

Раніше BitukMedia розповідало про голлівудського актора Бена Стіллера, який приїхав до Львова під час російсько-української війни.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі