П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гурт U2 присвятив Україні свій знаменитий хіт Walk on (ВІДЕО)

Важливо

Музиканти з гурту U2 присвятили Україні рімейк свого знаменитого хіта Walk on. Він увійшов до нового альбому Songs of Surrender, в якому також 40 старих пісень колективу в новій обробці.

У деяких піснях були частково переписані тексти, відзначає The New York Times.

Україні музиканти присвятили ремейк пісні Walk On зі свого десятого студійного альбому All That You Can’t Leave Behind, який вийшов у 2000 році.

Тепер пісня має назву “Walk On (Ukraine)”. І в ній з’явилися нові рядки. У перекладі вони звучать так: “І якщо жінка, що танцює на вулиці, була сповнена сліз, / Її танець не зможе перемогти жодна армія. Страх поступається місцем любові, / І це теж вид гніву, який неможливо стримувати. / Ти летиш або борешся, народжуєшся вільним або вмираєш за свободу”, − тепер Боно співає саме такий текст.

В альбомі можна також почути нові версії пісень One, Pride (In The Name Of Love), With Or Without You, Beautiful Day і Where The Streets Have No Name.

Нагадаємо, навесні 2022-го учасники гурту U2 відвідали Україну на запрошення президента Володимира Зеленського. Лідер гурту Боно провів концерт на київській станції метро “Хрещатик”.

U2, а також британська співачка Адель, музикант Пол Маккартні, Пінк, гурти The Rolling Stones, The Killers, Florence and the Machine виступлять на великому концерті в підтримку України. Про це повідомляє The Sun.

Грандіозний захід відбудеться 24 червня 2023 на стадіоні “Вемблі” у Великій Британії. Всі вилучені кошти передадуть на підтримку українцям, які постраждали від російсько-української війни. Концерт планують транслювати по всьому світу, аби нагадати про трагедію в Україні. Цікаво, що концерт відбуватиметься за “шаблоном” Live Aid, який проводився на тому ж місці, щоб зібрати гроші жертвам голоду в Ефіопії в 1985 році.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі