Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

$1,5 млн для ЗСУ – автор проекту SignMyRocket отримав відзнаку від Міноборони

Важливо

Черкаський волонтер, автор проекту SignMyRocket Антон Соколенко отримав відзнаку від Міністерства оборони “За сприяння Збройним Силам України”. Його проект зібрав майже $1,5 млн на підтримку українських військових.

Про це повідомляє сторінка Центру допомоги армії у Facebook.

Проект дозволяє усім бажаючим замовити повідомлення на снарядові для американської гармати  M777, яка знаходиться в розпорядженні українських ЗСУ. Коштує послуга $40. Повідомлення пишуть українські військові перед пострілом.

Проект SignMyRocket назбирав уже $ 1,450 млн, як зазначено на сайті. За ці кошти волонтери купили 35 розвідувальних дронів для військових.

“Без перебільшення – заслужена відзнака. Ця нагорода є потужною мотивацією для усієї нашої команди продовжувати спільну справу. Дякуємо кожному військовому, медику, волонтеру, кожній людині на планеті, які роблять усе задля наближення Перемоги” – зазначають на сторінці Центру допомоги армії. 

Як повідомляло BitukMedia, китайський блогер-мільйонник із української Вінниці на ім’я Гуан має дружину-українку та п’ятьох дітей. Чоловік розповідає про жахи війни в Україні співвітчизникам та допомагає постраждалим в результаті обстрілів українцям.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі