Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Британська компанія безкоштовно встановила біонічні протези двом українським воїнам

Важливо

Захисники України Андрій Гідзун та Віталій Іващук безкоштовно отримали біонічні протези від британської компанії Open Bionics. Їх встановили у клініці Superhumans Center на Львівщині, яка готується прийняти повномасшабний набір пацієнтів. Протезування буде відбуватися за рахунок донорських коштів.

Про це повідомляє сайт Львівської ОВА.

Українським бійцям встановили біонічні протези Hero Arms. Iнженер Open Bionics Хелдер Гонкалвез особисто привіз їх до України.

Андрій Гідзун до війни працював на шахті. Він планує повернутися до звичного життя після отримання протезу. А Віталій Іващук планує з механічною рукою вирушити на фронт і воювати далі.

Сучасна клініка протезування, реконструкції та реабілітації Superhumans Center  знаходиться у місті Винники Львівської області. Клініка уже набирає охочих для безкоштовного протезування – необхідно заповнити анкету.

Як повідомляло BitukMedia, eмігрантка із України Ірина Ващук-Дісципіо разом з однодумцями заснувала у американському штаті Флорида фонд Revived Soldiers Ukraine. Він допомагає із протезуванням українським солдатам. Виїхати їм за кордон допомагає брат Ірини, який служить у ЗСУ

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі