Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Бабусин батальйон” пошив 76 пар спеціальної білизни для поранених військових

Важливо

Літні волонтерки із “Бабусиного батальйону” на Житомирщині пошили 76 пар спеціальної спідньої білизни для поранених українських військових на реабілітації. Білизна має липучки, які легко розстібаються.

Про волонтерок розповідає Суспільне.

Волонтери належать до житомирського відділення організації “Турбота про літніх в Україні”, якою керує Таїса Войцеховська. Про те, що військові потребують спеціальної спідньої білизни жінки дізналися, коли відвідували місцевий військовий госпіталь. Один із військових показав їм зразок виробу.

Замовлення війських виконали протягом тижня, розповідає Войцеховська. Тканину та гарнітуру принесли волонтери.

“Один із воїнів приніс нам зразок. Ми його взяли, подивилися. Нічого складного. Та ж сама білизна, тільки збоку – липучки. І почали шити. Тепер військові, які зараз перебувають у госпіталі, можуть своїми руками легко розстебнути, якщо потрібно, наприклад, для крапельниці”, – розповіла Таїса Войцеховська.

Над виробами працювали як досвідчені швачки, так і ті, хто досвіду не має. Разом із білизною передали військовим подушки та пакунки із фруктами.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 26 лютого волонтери Борисполя та Київщини провели кулінарний поєдинок із приготування борщу та плову. Акція відбулася на центральній вулиці Борисполя. На ній зібрали 100 505 грн на тепловізор для українських захисників.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі