П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Найпотворніший собака світу-2023”: стартував прийом заявок на конкурс

Важливо

У США стартував прийом заявок для участі в конкурсі “Найпотворніший собака світу-2023”. Метою такого конкурсу, за словами організаторів, є вихваляння недосконалостями вихованців, які роблять кожного з них особливим та унікальним

Про це пише видання The New York Post.

“Щорічний конкурс “Найпотворніший собака у світі” — не для того, щоб глузувати з “потворних” собак, а щоб повеселитися з дивовижними героями і показати світові, що ці собаки справді прекрасні”, — значиться в оголошенні організаторів.

Для реєстрації на конкурс бажаючим необхідно заповнити анкету з фотографією та невеликою розповіддю про себе. Крім цього, власник собаки повинен додати інформацію про зроблені щеплення. Уточнюється, що переможця змагання нагородять призом та вручать 1,5 тисячі доларів. Журі оцінюватиме конкурсантів в одній категорії – незалежно від породи.

Конкурс на найпотворнішого собаку World’s Ugliest Dog Competition проводиться щорічно в червні в рамках ярмарку Sonoma-Marin Fair у місті Петалума, що у штаті Каліфорнія, з 1970-х років. І хоча його учасники не вражають зовнішньою красою, їхні господарі люблять їх безмежно.

Поки титул найпотворнішого собаки належить минулорічному переможцю. Це 17-річний Містер Хеппі Фейс, помісь китайського чубатого собаки та чихуахуа.

А зараз подивіться на переможців та учасників минулих років. Фото – AP

Раніше найпотворнішим собакою у Великій Британії визнали метиса мопса та китайського чубатого собаки на ім’я Пеггі. За перемогу у конкурсі вона отримала купон на послуги ексклюзивного спа для собак, а також фотосесію та портрет на полотні.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі