Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мила Пеггі: обрано найпотворнішого собаку Великої Британії (ВІДЕО)

Важливо

Метиса мопса і китайського чубатого собаки названо найпотворнішим собакою у Великій Британії. Серед усіх тварин країни, чиї господарі були переконані, що вони мають абсурдний вигляд, судді сайту ParrotPrint.com обрали саме п’ятирічну Пеггі.

Про це повідомляє The Mirror.

Пеггі, метис мопса і китайського чубатого собаки, обігнала усіх конкурентів і стала переможницею конкурсу на найпотворнішого собаку Британії. 

Пеггі була найменшою в посліді цуценят, що народились в результаті  випадкового “кохання” собак різних порід. Її братів та сестер швидко розібрали, а от Пеггі не щастило з новою родиною. Удача посміхнулась собаці, коли Холлі Міддлтон з графства Іст-Райдінг-оф-Йоркшир прийшла поглянути на цуценя, якого ніхто не хотів забирати, і закохалася в нього з першого погляду.

“Ми одразу полюбили її, з її величезними очима, маленьким пучком білого волосся та язиком, що висолопився на один бік. Мені стало шкода її, таку лису та язиком назовні”, — розповіла господиня тварини. Жінка сподівається, що люди переглянуть уявлення про собак, які через свої особливості залишаються без господарів.

Холлі Міддлтон розповіла, що вирішила подати заявку на участь вихованки у конкурсі після того, як багато друзів та родичів неодноразово говорили їй, що у тварини впевнений шанс на перемогу.

“Відтоді як Пеггі оселилась у нас, вона стала улюбленим членом сім’ї. Вона виросла разом з двома нашими синами, і це люблячий, спокійний і ніжний собака, про якого можна тільки мріяти”, — розповіла Міддлтон.

П’ятирічна Пеггі абсолютно здорова і щаслива. Носити светри, щоб не змерзнути взимку, а влітку — потребує сонцезахисного крему. Після прогулянок Пеггі любить відпочивати під ковдрою на дивані, хоча іноді її гучне хропіння відволікає членів родини від перегляду телевізора. Хоча є ті, хто вважають незвичайну зовнішність Пеггі дивною і навіть відразливою, власники впевнені, що вона гарна.

Як приз Пеггі дістався купон на послуги ексклюзивного спа для собак, а також фотосесія і портрет на полотні. “Ми всі в захваті від Пеггі. Коли ми запустили цей конкурс, я ніколи не думав, що ми знайдемо собаку, який буде одночасно потворним і милим”, — заявив головний суддя конкурсу Метт Дехен.

Конкурс потворних собак проводять у Великій Британії з 1961 року. За задумом організаторів, він призначений для вихованців, які ніколи не переможуть на звичайних виставках собак. Китайські чубаті часто займають на конкурсі перші місця.

Як повідомляло раніше BitukMedia, книга рекордів Гіннеса обрала найстарішого живого собаку світу. Ним став чихуахуа Спайк з Огайо (США). Йому 23 років і 43 дні. Свій сертифікат пес отримав 7 грудня. Цікаво, що тварина потрапила в родину буквально з вулиці.  

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі