Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вкрадений в дитинстві чоловік возз’єднався з біологічною матір’ю (ВІДЕО)

Важливо

Пожежник з міста Одеса, штат Техас, США, Девід Евері, викрадений у дитинстві, знайшов біологічну матір. На зустріч з нею він полетів до Чилі.

Про це повідомляє ABC 13.

 Девід Евері – один з тисяч чилійських дітей, яких забрали у матерів та передали до родин з Північної Америки та Європи. 

Чоловік народився в Чилі і був викрадений у матері Терези дель Кармен Кампос у віці 10 місяців. Евері завжди знав, що живе у прийомній сім’ї, проте не підозрював, що його усиновлення було незаконним. Чоловік в пошуках своєї біологічної сім’ї понад 10 років звертався до різних організацій.

Тереза Дель Кармен Кампос також не залишала спроб знайти сина. У 2022 році вона дізналася про викрадених дітей у Чилі та звернулася до Connecting Roots. Ця  некомерційна організація розшукує викрадених і возз’єднує усиновлених дітей з їхніми біологічними чилійськими сім’ями. Волонтерам вдалося знайти Евері та за допомогою ДНК-тесту підтвердити його рідство із дель Кармен Кампос.

У середині лютого чоловік прилетів до Чилі, щоб возз’єднатися з біологічною родиною. За словами дель Кармен Кампос, коли вона вперше побачила сина в аеропорту, підбігла, міцно обійняла його і не хотіла відпускати. «Це було щось нереальне. Я ніби був уві сні», — згадує Евері. 

Евері зустрів натовп родичів, життя яких змінилося в той момент, коли вони дізналися, що його знайшли. 10-місячну дитину забрали в матері, коли хлопчик проходив лікування в закладі. За словами Терези, державний соціальний працівник змусив її підписати якийсь документ, і все, що вона пам’ятає, це те, що вона більше ніколи його не бачила.

Викраденого хлопчика усиновила сім’я зі Сполучених Штатів, яка навіть не підозрювала, що його незаконно передали на усиновлення. Обидві його матері також зустрілися вперше.

Дель Кармен Кампос сказала, що вона назавжди в боргу перед Мері, прийомною матір’ю її сина, за те, що вона зробила його дитинство щасливим і виростила його чудовою людиною.

З 1974 до 1990 рік у Чилі сталися тисячі крадіжок та незаконних усиновлень новонароджених. У цей час країною керував диктатор Аугусто Піночет. Уряд на чолі з Піночетом викрадав дітей і відправляв їх у сім’ї з розвинених країн, намагаючись у такий спосіб позбавити країну від злиднів.

Раніше BitukMedia розповідало про жінку, яка познайомилась з рідною сестрою через 43 роки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі